Зорница Русинова

Ексшефката на социалното ведомство - съседка за пример

В скромен двустаен апартамент живее бившата социална министърка от втория кабинет на Бойко Борисов Зорница Русинова, видяха фотографите на „Ретро”. Ексшефката на социалното ведомство по нищо не се различава от обикновените домакини, откакто не е на поста си и не ползва кола и шофьор на НСО.

Тя отново е подкарала малката си кола на доста годинки с марка „Хонда” и обикаля с нея цяла София по партийни задачи. Често вози и свои колеги след оперативките в централата на ГЕРБ, които напоследък са зачестили заради ударната подготовка за предсрочните избори на 26 март. Бургазлийката е сред главните действащи лица в ГЕРБ и затова е заета ежедневно с доста задачи, касаещи предсрочния вот.

Русинова успява едва късно вечер да се прибере в скромната си панелка, която се намира в един от най-големите блокове в жк „Младост”. Мнозина от комшиите й я познават, въпреки че не е от най-приказливите политици и са наясно, че е ВИП персона, но са категорични, че не се държала като такава.

„Поздравява, тиха е и възпитана и даже отстъпва място за паркиране. Веднъж спря колата си много далече само за да даде мястото си на майка с дете. Човечна е, но повече не знаем”, коментират съседи на Русинова, която иначе е родом от Бургас.

 

Източник: Retro.bg | линк към статията